Контакт

 

Во Interspace, главен фокус ни е обезбедување врвна и конзистентна услуга, цело време. Нашата врховна посветеност е да го одржуваме задоволството на клиентите на највисоко ниво.


Продажба за корисници
Продажба за провајдери

Техничка поддршка

Кориснички панел: My Interspace
E: [email protected]

Финансии

Кориснички панел: My Interspace
E: [email protected]


Правни работи
Злоупотреба (Abuse)

Дирекција

Адреса: Бул. Јане Сандански 109А, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +38923299199
ПАСИЈА ДА СЕ РАБОТИ НАЈДОБРО

 • Највисока класа

  Посветени за беспрекорни услуги од највисока класа, обезбедени исклучиво преку системи од највисок квалитет.

 • Најдобри цени

  Најдобри цени за категорија на перформанси. Прилагодени услови за вашата компанија.

 • Корисниците во преден план

  Врховна посветеност за одржување на задоволството на клиентите на највисоко ниво.

 • Водечки модел за SLA

  SLA осигуран со 24/7 проактивен мониторинг за осигирување висока достапност за операции од критична важност.

 • 24/7/365

  Директен и брз контакт во било кое време со лица од продажба и техника дедицирани за вашата компанија.

Нашата веб страна користи колачиња. Ако продолжите со нејзино користење, се согласувате да користиме колачиња и ги прифаќате нашите Услови за користење и политика на приватност.    Разбирам