Вработување

Отворени позиции за вработување и пракса

 1. Мрежен инженер
  Работа со мрежни технологии (IP, Ethernet,VLAN, VPN, BGP, итн) на мрежни уреди и серверски машини.
 2. Систем инженер
  Инсталација/одржување на хардвер на сервери и напредна работа на linux/windows серверски оперативни системи.
 3. Инфраструктурен инженер
  Изготвување на проекти и технички решенија за фибер оптичка инфраструктура, организација и контрола на активности за нивна имплементација.
 4. Продажен инженер
  Продажни активности за постоечки и нови клиенти, потковани со технички знаења од областа на телекомуникации, хостинг и клауд.

Очекувања за кандидатите

 • Мотив за брзо учење на потребните знаења.
 • Добро познавање на англиски јазик и желба за негово усовршување.
 • За вработување, потребно е да се стекне почетно искуство во областа.

Аплицирање

Заинтересираните да пратат CV на: [email protected]. Кандидатите кои ќе се сметаат за подобни ќе бидат повикани на интервју.


ПАСИЈА ДА СЕ РАБОТИ НАЈДОБРО

 • Највисока класа

  Посветени за беспрекорни услуги од највисока класа, обезбедени исклучиво преку системи од највисок квалитет.

 • Најдобри цени

  Најдобри цени за категорија на перформанси. Прилагодени услови за вашата компанија.

 • Корисниците во преден план

  Врховна посветеност за одржување на задоволството на клиентите на највисоко ниво.

 • Водечки модел за SLA

  SLA осигуран со 24/7 проактивен мониторинг за осигирување висока достапност за операции од критична важност.

 • 24/7/365

  Директен и брз контакт во било кое време со лица од продажба и техника дедицирани за вашата компанија.Нашата веб страна користи колачиња. Ако продолжите со нејзино користење, се согласувате да користиме колачиња и ги прифаќате нашите Правни информации.    Разбирам