Интернационална приватна мрежа
Дедицирана конекција помеѓу локации во различни земји

Услугата за интернационална приватна мрежа овозможува две или повеќе локации во различни места во светот да бидат поврзани преку приватна, стабилна и брза конекција. На секоја крајна локација линијата завршува на етернет порта, овозможувајќи Ви на едноставен начин да ги обедините оддалечените локални (LAN) мрежи на Вашите глобално распостранети подружници во единствена Етернет мрежа со загарантиран проток.

Услугата базира на Етернет протокол за пренос на податоци, овозможувајќи Ви да проследите Ваши мрежни технологии врз него, како VPN и QoS полиси. Преку својата партнерска мрежа од меѓународни оператори, Interspace може да обезбеди брзи податочни врски со проток од 2Mbps до 40Gbps помеѓу било која поврзана дестинација во светот.

Можни примени

Aпликација низ интернационални претставништва која прави голем проток на податоци.
Дедицирана конекција со интернационални партнери која е одвоена од Интернетот.
Користење на приватна телефонска централа на повеќе локации во светот.
Корпоративна приватна мрежа која се протега низ повеќе земји.

Зошто да не изберете нас?

Оперираме со голема оптичка мрежа во Македонија која базира на високо редундантна архитектура зајакната со опрема од последна генерација со терабитен капацитет.
Секоја оптичка врска се прави со фузија и се верифицира со детално мерење со ОТДР. Се користи дедицирана оптичка линија точка-до-точка до секој корисник, наместо користење технологија за делба на оптички влакна. Секоја линија се верифицира со RFC2544 Етернет тестер.
Сектор за техника со сертифицирани лица со долгогодишно искуство кои осигуруваат достапност 24/7/365. Се гордееме со следење и контрола на строги процедури со цел обезбедување стабилна, сигурна и конзистентна услуга.
Постојан проактивен мониторинг со непрекинато следење на јачината на оптичкиот сигнал за секој корисник. 24/7 тимови за одржување кои прават редовни теренски инспекции на целата оптичка инфраструктура.
Во можност сме да обезбедиме многу поволни цени, бидејќи оперираме со голем вкупен проток.

Побарајте понуда

Кликнете овде за бесплатно да добиете повеќе детали за оваа технологија и нејзините предности во однос на значително намалување на трошоците за мрежи на големи дистанци. Нашиот продажен тим е на ваше целосно располагање за дефинирање решенија и сугестии за да направите најдобра одлука.


КЛИЕНТИ @КОМУНИКАЦИИ

Македонски водечки компании, јавни институции, реномирани странски и мултинационални компании ја даваат нивната доверба во нашите способности за обезбедување Интернет услуга од врвна класа.
 • Народна банка на Р. Македонија

  Две Интернет конекции со високи перформанси.

 • Џонсон Мети

  Интернет од висока класа за британска мултинационална компанија.

 • Мин. за внатрешни работи

  Главна интернет конекција со високи перформанси.

 • Мин. за надворешни работи

  Три Интернет конекции со високи перформанси и хостинг на 60 бази.

 • Телеком Словенија

  Обезбедуваме конекции во Македонија на провајдерско ниво за водечкиот провајдер на Балканот.

 • Македонска Телевизија

  Дедициран Интернет за 24/7 full HD пренос во живо за Македонска Радио Телевизија.

 •   Цела референтна листа

  ПАСИЈА ДА СЕ РАБОТИ НАЈДОБРО

  • Највисока класа

   Посветени за беспрекорни услуги од највисока класа, обезбедени исклучиво преку системи од највисок квалитет.

  • Најдобри цени

   Најдобри цени за категорија на перформанси. Прилагодени услови за вашата компанија.

  • Корисниците во преден план

   Врховна посветеност за одржување на задоволството на клиентите на највисоко ниво.

  • Водечки модел за SLA

   SLA осигуран со 24/7 проактивен мониторинг за осигирување висока достапност за операции од критична важност.

  • 24/7/365

   Директен и брз контакт во било кое време со лица од продажба и техника дедицирани за вашата компанија.  Нашата веб страна користи колачиња. Ако продолжите со нејзино користење, се согласувате да користиме колачиња и ги прифаќате нашите Правни информации.    Разбирам