Услуги за провајдери
Бескпрекорни големопродажни услуги за други провајдери

Проширете ја достапноста до корисници преку нашата мрежа со докажан квалитет, која се простира на повеќето клучни области во Македонија, вклучувајќи ги сите главни деловни зданија. Без разлика каде делувате, може да пристапите на нашата мрежа со терабитен капацитет за пренос и комутација.

Услуги за оператори

L2 (E-Access EPL/EVPL, EP-LAN/EVP-LAN)
L2VPN
L3VPN (MPLS)
Интернет (IP) тразит
Менаџирана неосветлена оптика
Дата центар колокација
Хостинг на дедициран сервер Провери цена

Наши предности

Оперираме со голема метро мрежа во Македонија која базира на високо редундантна архитектура зајакната со опрема од последна генерација со терабитен капацитет и екстремно ниска латенција при свичинг/рутирање.
Секоја оптичка врска се прави со фузија и се верифицира со детално мерење со ОТДР. Се користи дедицирана оптичка линија точка-до-точка до секој корисник, наместо користење технологија за делба на оптички влакна. Секоја линија се верифицира со RFC2544 Етернет тестер.
Сектор за техника со сертифицирани лица со долгогодишно искуство кои осигуруваат достапност 24/7/365. Се гордееме со следење и контрола на строги процедури со цел обезбедување стабилна, сигурна и конзистентна услуга.
Постојан проактивен мониторинг со непрекинато следење на јачината на оптичкиот сигнал за секој корисник. 24/7 тимови за одржување кои прават редовни теренски инспекции на целата оптичка инфраструктура.
Имаме сопствени тимови и опрема за извршување на изградба, функционирање и одржување на пасивниот и активниот дел од мрежата, што ни овозможува да делуваме брзо во насока на осигурување на достапноста и гарантираното ниво на услуга.
Продаваме врски со голем капацитет и други операторски услуги на скоро сите провајдери од Македонија.
Во можност сме да обезбедиме многу поволни цени, бидејќи оперираме со голем вкупен проток.

Сертификати

Interspace работи во согласност со највисоките стандарди и се придржува до строги процедури, редовно валидирани преку сертификации, како што е наведно подолу:

 • ISO 27001: Сертификат за нашиот систем за управување со информатичка безбедност.
 • ISO 20000-1: Сертификат за управувачки процеси за ефективна испорака на IT услуги.
 • ISO 22301: Сертификат за обезбедување на континуитет во работењето во случај на инцидент или катастрофа.
 • ISO 9001: Сертификат за нашиот систем за управување со квалитет.
 • ISO 14001: Сертификат за одговорно управување со животната средина.
 • Лиценца А за проектирање на мрежи: Највисока акредитација за проектирање на мрежна инфраструктура од висока класа, вклучувајќи дата центар системи и фибер оптички мрежи.

Обезбедени сте!

Кликнете овде за бесплатно да добиете повеќе детали во однос на услугите за други провајдери. Нашиот продажен тим е на ваше целосно располагање за дефинирање решенија и сугестии за да направите најдобра одлука.


КЛИЕНТИ @КОМУНИКАЦИИ

Македонски водечки компании, јавни институции, реномирани странски и мултинационални компании ја даваат нивната доверба во нашите способности за обезбедување Интернет услуга од врвна класа.
 • Народна банка на Р. Македонија

  Две Интернет конекции со високи перформанси.

 • Џонсон Мети

  Интернет од висока класа за британска мултинационална компанија.

 • Мин. за внатрешни работи

  Главна интернет конекција со високи перформанси.

 • Мин. за надворешни работи

  Три Интернет конекции со високи перформанси и хостинг на 60 бази.

 • Телеком Словенија

  Обезбедуваме конекции во Македонија на провајдерско ниво за водечкиот провајдер на Балканот.

 • Македонска Телевизија

  Дедициран Интернет за 24/7 full HD пренос во живо за Македонска Радио Телевизија.

 •   Цела референтна листа

  ПАСИЈА ДА СЕ РАБОТИ НАЈДОБРО

  • Највисока класа

   Посветени за беспрекорни услуги од највисока класа, обезбедени исклучиво преку системи од највисок квалитет.

  • Најдобри цени

   Најдобри цени за категорија на перформанси. Прилагодени услови за вашата компанија.

  • Корисниците во преден план

   Врховна посветеност за одржување на задоволството на клиентите на највисоко ниво.

  • Водечки модел за SLA

   SLA осигуран со 24/7 проактивен мониторинг за осигирување висока достапност за операции од критична важност.

  • 24/7/365

   Директен и брз контакт во било кое време со лица од продажба и техника дедицирани за вашата компанија.
  Нашата веб страна користи колачиња. Ако продолжите со нејзино користење, се согласувате да користиме колачиња и ги прифаќате нашите Правни информации.    Разбирам