Видео стриминг во живо
Industry-leading platform to live stream your events and TV channels

 

Our full-featured live streaming platform enables you to seamlessly push events, TV channels and shows to the audience across the globe connected to any mobile or desktop device. Leading TV networks, media productions and broadcasters use our online platform to live stream their content with no investments in infrastructure. Based on a custom-made highly optimized streaming engine, our live streaming platform delivers unparalleled performance assured in multiple stress tests.

Features

Globally-distributed content delivery network assuring exceptional viewing experience. New servers are added to the infrastructure on a regular bases.
Viewing and broadcasting on any desktop or mobile device, including iOS and Android devices.
Access protected streaming.
Unlimited simultaneous viewers.
Geo-blocking.
White label video player.
And counting..

Why us?

Leading TV networks and content producers use our state-of-the-art live streaming platform.
We are following and controlling strict procedures to ensure reliable, secure and consistent service.
Dedicated team of professionals aimed to provide best customer experience.
Highly competitive pricing.
PROMO OPTION

Depending on your live streaming project, we might be able to provide free activation of the service for a trial period. This is to showcase our advantages over exceptional quality and competitive prices. Feel free to contact us right now and verify this possibility.

We've got you covered!

Request sales support to learn more about this service. Our team of experts is at your complete disposal for laying out solutions and suggestions to help you make the best choice.


ПРЕПОРАКИ

Hi-Tech Corp. е глобално признаена компанија која опслужува компании од типот на Continental, Siemens, Bosch. Од витално значење за нашиот бизнис е да користиме комуникациски технологии со највисоко ниво на стабилност и достапност. Hi-Tech Corp. се обрати на Interspace за нивните робусни технологии за конекции од висока класа. Со дедицираниот Интернет обезбеден од Interspace подржан од про-активна техничка подршка, во можност сме подобро да ги искористиме нашите напредни апликации и алатки при комуникација со нашите интернационални партнери.

Jovan Spasik, CTO
Hi-Tech Corp.

Hi-Tech Corp. е лидер во источна Европа за технологии од областа на принтани електрични плочи.


Можеме да потврдиме дека Interspace е високо мотивиран и одговорен телекомуникациски провајдер. Имплементацијата на Интернет услугата беше бескпрекорна под водство на нивниот дедициран менаџер за корисник, кој ни даде многу корисни упатства за избор на најдобри опции согласно нашите потреби. Нивниот посветен и талениран кадар работи про-активно на обезбедување на квалитетот на услугата. Изборот на Interspace за наш Интернет провајдер беше вредна одлука за нашата компанија.

Jovica Zivkovic, технички директор
New Moment

New Moment е глобално признаена ТВ/Видео продукциска куќа со повеќе од 103 интернационални награди.


Interspace ни испорачува симетричен Интернет пристап со брзина од 100/100 Mbps. Квалитетот на оваа услуга е на исклучително високо ниво. Ние сме среќни што иновативни компании како Interspace овозможуваат Интернет од висока класа, бидејќи стабилна и брза конекција има силно влијание врз продуктивноста на секојдневните процеси во нашата ИТ дејност.

Владимир Стоименов, управител
ВОРТЕКС ЕД

ВОРТЕКС ЕД е компанија која изработува софтвер и хардвер за врвни интернационални брендови.


Јавното сообраќајно претпријатие од Скопје го избра Interspace за провајдер на симетричен Интернет пристап на 7 локации во Скопје, како и за хостирање на повеќе од 300 деловни емаил адреси и cloud сметки. Interspace ја обезбедува конекцијата преку фибер оптички линии со архитектура точка-до-точка при што квалитетот на услугата е извонреден. Високите перформанси на услугата ни овозможува стабилно и непрекинато функционирање на нашиот модерен дигитален систем за управување со процесите во јавниот превоз.

Ненад Кузмановски, директор на ИТ
ЈСП Скопје

ЈСП Скопје е најголемата компанија за јавен превоз во Македонија, основана во 1948 год.


Македонија2025 е презадоволна од долгорочното партнерство кое го остваривме со Interspace. Тимот на Interspace е високо професионален, многу брзо реагира на нашите потреби и е целосно посветен да ни го понуди најдоброто решение во најкраток можен рок. Ние сме глобална невладина организација која одржува секојдневна комуникација со членовите и поддржувачите од целиот свет. Имајќи во предвид дека најголем дел од нашите активности се одвиваат онлине, од исклучителна важност ни е високо квалитетна и стабилна комуникација со сите земји – нешто што Interspace како компанија е целосно споснобна да ни го овозможи. Најдоброто од се е тоа што вредноста што ја добиваме за цената е неспоредлива со ниту една понуда на пазарот.

Билјана Марковиќ, извршен директор
Македонија2025

Македонија2025 е водечка глобална организација за промоција на економскиот развој на Македонија.