Поддршка и Документација
Опции за барање поддршка и решенија во нашата база на знаења
Најдете решение во нашата база на знаење

Пред да побарате поддршка, ве покануваме да ја истражите базата на знаење на Interspace. Оваа опсежна база содржи упатства за користење на услугите, технички водичи, туторијали и новитети.

Таа може да ви помогне да ги совладате нашите услуги и технологии, овозможувајќи ви долгорочни знаења и вештини потребни за самостојно решавање на проблемите во секое време.  База на знаење

Побарајте помош од тимот за поддршка на Interspace

За добивање брза помош за нашите услуги, ви препорачуваме да поднесете барање за поддршка преку контролниот панел My Interspace. Овој процес му помага на нашиот тим брзо да ги лоцира поврзаните системи и ефикасно да го адресира вашиот проблем.

Едноставно најавете се во My Interspace, изберете ја соодветната услуга и кликнете на табот Поддршка. Таму, можете да креирате тикет, детално опишувајќи го вашиот проблем и избирајќи го нивото на приоритет.

За подетални информации за тоа како да побарате поддршка, вклучително и алтернативни методи за контакт, како телефон и email, ве молиме погледнете во нашето детално упатство за барање поддршка.
ПАСИЈА ДА СЕ РАБОТИ НАЈДОБРО

 • Највисока класа

  Посветени за беспрекорни услуги од највисока класа, обезбедени исклучиво преку системи од највисок квалитет.

 • Најдобри цени

  Најдобри цени за категорија на перформанси. Прилагодени услови за вашата компанија.

 • Корисниците во преден план

  Врховна посветеност за одржување на задоволството на клиентите на највисоко ниво.

 • Водечки модел за SLA

  SLA осигуран со 24/7 проактивен мониторинг за осигирување висока достапност за операции од критична важност.

 • 24/7/365

  Директен и брз контакт во било кое време со лица од продажба и техника дедицирани за вашата компанија.
Нашата веб страна користи колачиња. Ако продолжите со нејзино користење, се согласувате да користиме колачиња и ги прифаќате нашите Правни информации.    Разбирам