Фиксна телефонија
Фиксна телефонија од следната генерација за Вашите бизнис потреби

Цени за повици во Македонија

Дестинација Цена во денари по мин (Без/со ДДВ)
Фиксна Мобилна
Локален сообраќај кон други мрежи1,95/2,309,00/10,62
Национален сообраќај кон сопствена мрежа0,00/0,009,00/10,62
Национален сообраќај кон други фиксни мрежи1,95/2,309,00/10,62

Цени за меѓународни повици

Дестинација Цена во денари по мин (Без/со ДДВ)
Фиксна Мобилна
Албанија20,00/23,6020,00/23,60
Белгија40,00/47,2040,00/47,20
Босна и Херцеговина30,00/35,4030,00/35,40
Бугарија20,00/23,6020,00/26,60
Велика Британија40,00/47,2040,00/47,20
Германија40,00/47,2040,00/47,20
Грција20,00/23,6020,00/23,60
Данска40,00/47,2040,00/47,20
Ирска40,00/47,2040,00/47,20
Исланд40,00/47,2040,00/47,20
Италија40,00/47,2040,00/47,20
Јапонија50,00/59,0050,00/59,00
Јужна Кореја50,00/59,0050,00/59,00
Канада50,00/59,0050,00/59,00
Кина50,00/59,0050,00/59,00
Кипар40,00/47,2040,00/47,20
Норвешка40,00/47,2040,00/47,20
Полска40,00/47,2040,00/47,20
Португалија40,00/47,2040,00/47,20
Романија30,00/35,4030,00/35,40
САД50,00/59,0050,00/59,00
Словачка40,00/47,2040,00/47,20
Словенија30,00/35,4030,00/35,40
Србија20,00/23,6020,00/23,60
Турција30,00/35,4030,00/35,40
Унгарија40,00/47,2040,00/47,20
Финска40,00/47,2040,00/47,20
Франција40,00/47,2040,00/47,20
Холандија40,00/47,2040,00/47,20
Хрватска30,00/35,4030,00/35,40
Црна Гора30,00/35,4030,00/35,40
Чешка40,00/47,2040,00/47,20
Швајцарија40,00/47,2040,00/47,20
Шведска40,00/47,2040,00/47,20
Шпанија40,00/47,2040,00/47,20Во дигиталната економија која е постојано активна и се трансформира, квалитетна услуга за фиксна телефонија е суштинска алатка со која бизниси од најразлични дејности можат да остварат стабилна комуникација со своите клиенти.

Ние ја доставуваме услугата за фиксна телефонија преку дедицирани точка-до-точка оптички линии. Нашата телефонска централа користи модерна ИП базирана технологија (Voice over IP) користејќи SIP протоколот кој е новиот стандард во индустријата.

За бизниси од сите големини, избор на фиксна телефонија од бизнис класа е круцијална одлука. Фиксната телефонија доставена преку терестријален линк е од абсолутно витална потреба поради предностите во квалитет и продуктивноста кои ги носи.

ПРОМОЦИЈА

Можеме да обезбедиме бесплатно активирање на услугата за тест период од 1 недела, без никакви трошоци и обврзувања, со цел да ги докажеме нашите предности за врвен квалитет и поволни цени. Кликнете овде за да едноставно ја проверите оваа можност.

НАШИ ПРЕДНОСТИ

Оперираме со голема оптичка мрежа во Македонија која базира на високо редундантна архитектура зајакната со опрема од последна генерација со терабитен капацитет.
Секоја оптичка врска се прави со фузија и се верифицира со детално мерење со ОТДР. Се користи дедицирана оптичка линија точка-до-точка до секој корисник, наместо користење технологија за делба на оптички влакна. Секоја линија се верифицира со RFC2544 Етернет тестер.
Сектор за техника со сертифицирани лица со долгогодишно искуство кои осигуруваат достапност 24/7/365. Се гордееме со следење и контрола на строги процедури со цел обезбедување стабилна, сигурна и конзистентна услуга.
Постојан проактивен мониторинг со непрекинато следење на јачината на оптичкиот сигнал за секој корисник. 24/7 тимови за одржување кои прават редовни теренски инспекции на целата оптичка инфраструктура.
Во можност сме да обезбедиме многу поволни цени, бидејќи оперираме со голем вкупен проток.


КЛИЕНТИ @КОМУНИКАЦИИ

Македонски водечки компании, јавни институции, реномирани странски и мултинационални компании ја даваат нивната доверба во нашите способности за обезбедување Интернет услуга од врвна класа.
 • Народна банка на Р. Македонија

  Две Интернет конекции со високи перформанси.

 • Џонсон Мети

  Интернет од висока класа за британска мултинационална компанија.

 • Мин. за надворешни работи

  Три Интернет конекции со високи перформанси и хостинг на 60 бази.

 • Јавно прет. за државни патишта

  Интернет од висока класа и ВЕБ видео стриминг од 30 локации во Македонија.

 • Телеком Словенија

  Обезбедуваме конекции во Македонија на провајдерско ниво за водечкиот провајдер на Балканот.

 • Македонија2025

  Официјален провајдер на Македонија2025 самит - настан со 300 бизнис лидери, дипломати и меѓунадордни експерти.

 •   Цела референтна листа

  УСПЕШНИ ПРИКАЗНИ @БАНКИ

  Банките рапидно се трансформираат во е-комуникациски спремни компании. Нашите решенија овозможуваат забрзување на трансформацијата преку обезбедување доверлив и економичен транспорт на податоци. Решенијата се базираат на нашата метро етернет мрежа со терабитен капацитет и редундантна архитектура која нуди највисок процент на достапност на услугата.
 • Народна банка на Р. Македонија

  Interspace помина строги услови и тестови за валидација од НБРМ. Обезбедуваме две Интернет конекции од висока класа, подржани со врвна SLA гаранција и зајакнат проактивен мониторинг за безпрекорни секојдневни операции на банката.

 • ТТК Банка

  Interspace обезбедува приватна конекција помеѓу различни филијали на банката.

 • Комерцијална Банка АД

  Interspace обезбедува Интернет од висока класа и приватна конекција помеѓу различни филијали на банката.

 •   Сите успешни приказни за банки

  УСПЕШНИ ПРИКАЗНИ @СОФТВЕР

  Со вистинска комуникациска инфраструктура, компаниите за развој на софтвер можат драстично да го намалат времето потребно за колаборација при изработка на апликација и дистрибуција на истата на пазарот. Конекција со голем проток ги забрзува податочните текови помеѓу инженерските тимови распрснати низ планетата, резултирајќи во потврдена ефикасност од 30% до 40%.  ПРЕПОРАКИ

  • Nexeon Technologies, САД

   Nexeon Technologies е глобален провајдер кој нуди целосно менаџирани ИТ инфраструктурни решенија, од персонални и бизнис хостинг услуги до виртуелни приватни серверски единици. Дедицираните сервери обезбедени како хостинг услуга од Interspace се многу важен дел од нашата глобална мрежа од сервери распределени на сите континенти. Оддушевени сме од континуираната и високо професионална техничка поддршка на Interspace, како и од нивната првокласна мрежа. Charles Wood, директор

  • Hi-Tech Corp., Македонија

   Hi-Tech Corp. е глобално признаена компанија која опслужува компании од типот на Continental, Siemens, Bosch. Од витално значење за нашиот бизнис е да користиме комуникациски технологии со највисоко ниво на стабилност и достапност. Hi-Tech Corp. се обрати на Interspace за нивните робусни технологии за конекции од висока класа. Со дедицираниот Интернет обезбеден од Interspace подржан од про-активна техничка подршка, во можност сме подобро да ги искористиме нашите напредни апликации и алатки при комуникација со нашите интернационални партнери. Јован Спасиќ, технички директор

  • 2025talks, Канада

   2025talks е глобална платформа за споделување на видео содржина поврзана со бизнис, економија, технологија, лидерство и иновации. Ние ја користиме видео платформата на Interspace преку која можеме брзо и едноставно да спроведеме пренос на настани во живо, како и да споделуваме видео клипови користејќи наш сопствен бренд позади видео порталот. Бизнисите го користат нашиот портал за да ги преиспитаат практиките за корпоративна култура и работна етика, следејќи пренос во живо на говори и сесии од врвни менаџери од светот. За нас, од исклучителна важност е да имаме високо квалитетна, стабилна и модерна комуникација со сите земји од светот. Се уверивме дека Interspace како компанија е дефинитивно споснобна тоа да го овозможи. Brendan F., технички директор

  • New Moment, Македонија

   New Moment е глобално признаена ТВ/Видео продукциска куќа со повеќе од 103 интернационални награди. Можеме да потврдиме дека Interspace е високо мотивиран и одговорен телекомуникациски провајдер. Имплементацијата на Интернет услугата беше бескпрекорна под водство на нивниот дедициран менаџер за корисник, кој ни даде многу корисни упатства за избор на најдобри опции согласно нашите потреби. Нивниот посветен и талениран кадар работи про-активно на обезбедување на квалитетот на услугата. Изборот на Interspace за наш Интернет провајдер беше вредна одлука за нашата компанија. Јовица Живковиќ, технички директор

  • ВОРТЕКС ЕД, Македонија

   ВОРТЕКС е компанија која изработува софтвер и хардвер за врвни интернационални брендови. Interspace ни испорачува симетричен Интернет пристап со брзина од 100/100 Mbps. Квалитетот на оваа услуга е на исклучително високо ниво. Ние сме среќни што иновативни компании како Interspace овозможуваат Интернет од висока класа, бидејќи стабилна и брза конекција има силно влијание врз продуктивноста на секојдневните процеси во нашата ИТ дејност. Владимир Стоименов, управител

  • ЈСП, Македонија

   Јавното сообраќајно претпријатие од Скопје го избра Interspace за провајдер на симетричен Интернет пристап на 7 локации во Скопје, како и за хостирање на повеќе од 300 деловни емаил адреси и cloud сметки. Interspace ја обезбедува конекцијата преку фибер оптички линии со архитектура точка-до-точка при што квалитетот на услугата е извонреден. Високите перформанси на услугата ни овозможува стабилно и непрекинато функционирање на нашиот модерен дигитален систем за управување со процесите во јавниот превоз. Ненад Кузмановски, директор на ИТ

  •  Повеќе

  ПАСИЈА ДА СЕ РАБОТИ НАЈДОБРО

  • Највисока класа

   Посветени за безпрекорни услуги од највисока класа, обезбедени исклучиво преку системи од највисок квалитет.

  • Најдобри цени

   Најдобри цени за категорија на перформанси. Прилагодени услови за вашата компанија.

  • Корисниците во преден план

   Врховна посветеност за одржување на задоволството на клиентите на највисоко ниво.

  • Водечки модел за SLA

   SLA осигуран со 24/7 проактивен мониторинг за осигирување висока достапност за операции од критична важност.

  • 24/7/365

   Директен и брз контакт во било кое време со лица од продажба и техника дедицирани за вашата компанија.